Tuincentra

Eerste bijeenkomst medewerkers tuinbranche

Vrijdag 22 april 2016 heeft de eerste bijeenkomst van het platform van medewerkers werkzaam in de tuinbranche (MZ-platform) in Utrecht plaatsgevonden. Met een kleine, maar zeer betrokken groep collega's zijn we uitvoerig ingegaan op de situatie in de tuinbranche. We hebben teruggekeken naar de gebeurtenissen die hebben geleid tot de situatie waar we nu in zitten en daar verbeterpunten uit opgemaakt. Nu ligt de focus op de toekomst. Hoe gaan we verder? Maandag 25 april 2016 is er een overleg tussen vakbonden en werkgevers. In dit overleg zal worden gepolst wat aan beide kanten de verwachtingen zijn én waar de mogelijkheden liggen. Een van de deelnemers van het MZ-platform zal daarbij aanwezig zijn.

Wil je graag meepraten over jouw arbeidsvoorwaarden? AVV hoort graag wat je te melden hebt. Als je deel wilt nemen aan het MZ-platform dan kun je je aanmelden door een mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

25 april 2016