Kunsteducatie

Cao-onderhandelingen

Dinsdag 12 april 2016 was de eerste bijeenkomst voor het cao-overleg. De gesprekken gingen vooral over de procedure van de onderhandelingen. De intentie is om de cao slechts gedeeltelijk gewijzigd te verlengen met een half jaar, om hiermee tijd en ruimte te creëren om de onderwerpen te bespreken waarvoor meer tijd nodig is.

De eerstvolgende bijeenkomst van het cao-overleg zal plaatsvinden op maandag 9 mei 2016. Het voornaamste onderwerp waar over gesproken zal worden is de commissie afwijkende ontslagvolgorde.

Op de hoogte blijven

AVV stuurt regelmatig nieuwsberichten naar medewerkers in de sector Kunsteducatie over de stand van zaken in cao land bij de Kunsteducatie. Wil je deze berichten ook ontvangen, meld je dan aan via info[at]avv.nu. Daarnaast kun je je aanmelden voor ons cao-panel. Dan praat je mee over de volgende cao.

De laatste bijeenkomst van het medezeggenschapsplatform (MZ-platform) voor werknemers uit de sector kunsteducatie was op 4 april 2016 in Utrecht.

Binnenkort zal er een nieuwe datum worden geprikt voor het MZ-platform. Wil je deelnemen? Stuur dan een mailtje naar info[at]avv.nu.

22 december 2017