AVV: de democratische vakbond

Medewerkers Miss Etam zijn klaar met het gesol

Werknemers van Miss Etam hebben voor de zoveelste keer te horen gekregen dat de salarissen niet op tijd betaald worden. De ondernemingsraad en AVV willen nu een faillissementsaanvraag. Dan krijgen de werknemers tenminste een inkomen.

Eigenaar-directeur Martijn Rozenboom heeft vrijdag 29 januari rond vijf uur 's middags zijn personeel laten weten dat de salarissen niet betaald gaan worden. Volgens Rozenboom komt dat omdat hij nog geen duidelijkheid heeft van UWV of hij in aanmerking komt voor de NOW steunmaatregelen. Ook is onduidelijk of Rozenboom pensioenpremies heeft afgedragen vanaf de doorstart in september.

Het lijkte er nog steeds niet op dat Rozenboom een levensvatbare onderneming van Miss Etam en Steps wil maken. Hij heeft zelf besloten dat Miss Etam een outlet gaat worden en dat hij daar geen hoofdkantoor of distributie voor nodig heeft. Een ondernemingsplan lijkt er niet onder te liggen.

AVV heeft veel vragen en klachten binnengekregen over deze nieuwe actie van Rozenboom om niet te gaan betalen. Veel werknemers zijn er klaar mee. De ondernemingsraad en AVV bereiden een faillissementsaanvraag voor.  

03 februari 2021

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel