AVV: de democratische vakbond

Primark verandert managementstructuur Nederlandse winkels

Wat is er aan de hand bij Primark? 
Primark heeft aangekondigd een verandering door te voeren in hun managementstructuur in Nederlandse winkels. Deze reorganisatie zorgt ervoor dat er functies komen te vervallen. Dit betreft de functies Senior Department Manager, Trainee Manager, Sales Floor Supervisor, Stockroom Supervisor en VM Supervisor. 
Veel Primark medewerkers maken zich zorgen wat het vervallen van deze functies voor hen betekent. 

AVV is een van de vakbonden die de cao bij Primark afsluit en wij zetten ons dus in voor alle medewerkers die onze hulp nodig hebben. De komende week gaan wij daarom beginnen met het inwinnen van informatie bij de achterban. Wat betekent de reorganisatie voor verschillende medewerkers, wat zijn hun grootste zorgen, en wat zijn hun wensen? Om deze informatie op te halen, hebben we een aantal Teams sessies ingepland met werknemers van verschillende Primark filialen. 

Ben jij of ken jij een medewerker van Primark die hier graag bij aanwezig zou willen zijn, of wil jij meer informatie over de situatie en mogelijke vervolgstappen? Neem dan contact op met Chantal Klei (cklei@avv.nu, 0625183450). 

18 maart 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel