AVV: de democratische vakbond

Algemene ledenvergadering

Op 28 juni houdt AVV haar volgende Algemene Ledenvergadering (ALV) van 15.00u tot 16.00u. Leden hebben een uitnodiging ontvangen met daarin de locatie. Om 16.00u zal Martin Pikaart, oprichter van AVV en bestuurder, iets vertellen over recente ontwikkelingen rondom het onderwerp staken. Staken behoort inmiddels ook tot onze wapenfeiten. Martin vertelt over zijn ervaring met het proces en het nut van staken. Hierbij komen onderwerpen aan bod als; 

  • Wanneer gaan we staken?  
  • Wat zijn eventuele valkuilen en risico's bij het staken?  
  • Wat kun je doen om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen?   
  • Wat is de impact van staken op onze vereniging?    

Na afloop nodigen we jullie graag uit voor een gezellige borrel.  
We horen graag van tevoren wie erbij kan en wil zijn en in welke vorm. Je kan laten weten dat je erbij bent door een mailtje te sturen naar Astrid Claessen (medewerker communicatie): aclaessen@avv.nu. Kun je niet aanwezig zijn, en wil je een ander lid machtigen voor het uitbrengen van een stem? Dan kun je een bericht sturen naar Astrid met daarin wie je wil machtigen.

18 juni 2024

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel