AVV: de democratische vakbond

AVV actief in nieuwe tak van sport

Tilburg Trappers

De wijzigingen van de Wet Werk en Zekerheid hebben belangrijke consequenties voor de (semi)professionele topsport waaronder het ijshockey. Eén van de belangrijkste wijzigingen is de wijziging van de zogenaamde ‘ketenregeling’ in het kader van het verlengen van contracten voor bepaalde tijd. De Stichting Topijshockey Tilburg en AVV gaan samen aan de slag met het zoeken naar een oplossing die past bij de wensen van de club en die zorgt voor het continueren van het bijzonder hoge niveau waarop de Trappers Tilburg spelen.

AVV is enthousiast over de nieuw aangegane samenwerking en verheugt zich erop een rol te spelen in het afspreken van goede arbeidsvoorwaarden voor deze sporters.

22 december 2017

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel