AVV: de democratische vakbond

AVV sluit nieuwe cao voor Tilburg Trappers

Tilburg Trappers

Alternatief Voor Vakbond heeft op zondag 20 augustus een nieuwe cao gesloten voor de Tilburgse IJshockeyclub de Tilburg Trappers. Zondag na de training was er een bijeenkomst van AVV met alle spelers die hun stem uitbrachten over de gemaakte afspraken uit het principeakkoord. De stemming was unaniem positief.

Het is fantastisch dat het overleg van AVV met de spelers aan de ene kant en het bestuur van de Stichting Topijshockey aan de andere kant zo goed heeft uitgepakt.

Semiprofessionele en professionele sportclubs hebben last van de gewijzigde ketenbepaling in de Wet Werk en Zekerheid. Lodewijk Asscher heeft daarop voor het profvoetbal geregeld dat clubs geen last meer hebben van deze gewijzigde ketenbepaling. Asscher liet daarmee de andere takken van sport in de kou staan. Gelukkig heeft AVV dit nu voor de Tilburgse Trappers kunnen regelen.

Wil je weten wat er precies in de cao staat? Dat kan je HIER lezen.

22 december 2017

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel