AVV: de democratische vakbond

OAK sociaal fonds van de sector kunsteducatie

Kunsteducatie

Elke werkgever betaalt voor elke werknemer geld (een premie) aan het Sociaal Fonds. Met het geld uit het fonds worden onder andere projecten gefinancierd voor ontwikkelingen en verbeteringen binnen de sector. Voorbeelden zijn het uitvoeren van afspraken die zijn gemaakt in de cao, bijvoorbeeld een onderzoek naar ‘zelfroosteren’, een toekomstbestendig pensioen, veiligheid in de winkel en maatregelen voor duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Het fonds heeft een fondsbestuur dat bestaat uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers.

Het fonds is er voor ons allemaal: de medewerkers in de sector. Ben je nieuwsgierig naar wat het fonds verder allemaal doet? Neem dan HIER eens een kijkje op de website.

22 december 2017

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel