AVV: de democratische vakbond

Wat doet AVV voor jou?

Technische groothandel

Bij AVV heb je het recht om te stemmen over de afspraken die AVV maakt over jouw cao. Of je nu lid bent van een vakbond of niet. Jij heb het recht te laten weten wat je van de gemaakte afspraken vindt. En AVV verbindt zich aan de uitslag. Om te kunnen stemmen is het nodig dat je je aanmeldt bij het cao-panel van je sector. Het is gratis en zonder verplichtingen. En je bent daarmee geen lid van AVV.  AVV zal je mailen als er een stemming opent.

Ja, ik wil me graag aanmelden. 

Wil je actiever zijn en meepraten over je cao? Neem dan contact op met Valérie Rijckmans of Martin Pikaart en misschien zit jij straks aan tafel bij het Medezeggenschapsplatform van AVV.

27 november 2018

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel