Horeca

AVV is interessant voor jou als horecamedewerker

AVV werkt vanuit het principe dat jij als werknemer precies weet welke afspraken het best moeten worden gemaakt. Ideeën over je toekomstige arbeidsvoorwaarden kan je inbrengen via ons medezeggenschapsplatform (MZ-platform). In samenspraak bepalen we wat de belangrijkste onderwerpen zijn.

Met dit wensenlijstje gaan wij namens jou en jouw collega’s in gesprek met werkgevers. In dit gesprek – het cao-overleg –  proberen we een akkoord te bereiken dat uiteindelijk leidt tot nieuwe arbeidsvoorwaarden waarover jij stemt.

                                                                                                                                                                                                              de tekst gaat verder onder de afbeelding

Bij AVV mag iedereen – lid of geen lid – meepraten. Voor ons geldt dat jij bepaalt wat er wordt afgesproken. Lijkt je dat wel wat? Wil je meepraten? Dat kan door een mail te sturen via onderstaande knop. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht over de eerstvolgende bijeenkomst van het MZ-platform Horeca.

Ja, ik wil meepraten in het MZ-platform.

Wie mogen er stemmen?

Bij AVV heb je als horeca medewerker het recht om te stemmen over de afspraken die AVV namens maakt over jouw cao. Of je nu lid bent van een vakbond of niet. Jij heb het recht te laten weten wat je van de gemaakte afspraken vindt. En AVV verbindt zich aan de uitslag.

Aanmelden om te stemmen

Om te kunnen stemmen is het nodig dat je je aanmeldt bij het cao-panel van je sector. Het is gratis en zonder verplichtingen. Je wordt niet ongewild lid van AVV.  AVV zal je mailen als er een stemming opent.

Ja, ik wil stemmen over mijn arbeidsvoorwaarden

04 april 2019