Horeca

Als arbeidsvoorwaarden worden opgelegd, neem jij toch de regie over de inhoud!
Vind je het ook belangrijk dat ‘vernieuwing’ van jouw arbeidsovereenkomst niet van bovenaf opgelegd wordt? Als je dat vindt, is dit het moment om je stem te laten horen door aan te geven wat jij belangrijk vindt.

                                                                                                                                                                                                            de tekst gaat verder onder de afbeelding

Praat en beslis mee over thema’s die voor jou echt van belang zijn. Je inbreng – en die van je collega’s – zorgt ervoor dat de arbeidsvoorwaarden meer afgestemd zijn op je behoeften. Of het nu gaat over loon, werktijden, zeggenschap, werk-privé balans, carrière, ontwikkeling of wat nog meer speelt, elk thema is relevant.
Door mee te praten en uiteindelijk mee te beslissen wordt de cao van jou!

Hoe kan je je stem laten horen?

Meld je aan voor ons cao-panel horeca. Ga met ons het gesprek en vertel ons wat je belangrijk vindt voor je arbeidsvoorwaarden. Nodig ons uit, we komen graag langs.

Actief worden

Wil je actiever zijn en meepraten over je cao? Neem contact op met René Koorn, bestuurder van de sector Horeca, en misschien zit je straks aan tafel bij het medezeggenschap platform (MZ-platform) van AVV. Of bel 070 - 44 42 140.

Vind ons op:

Facebook Instagram LinkedIn Twitter

05 april 2019