AVV: de democratische vakbond

IOB, wat kan je ermee: Presenteren als een pro 

Retail non-food

Met het Individueel Ontwikkelbudget blijf je leren en jezelf ontwikkelen. Lees hier meer over hoe het precies in zijn werk gaat en wat je zoal kunt leren.  
Je krijgt geld van je werkgever om nieuwe vaardigheden op te doen, maak er gebruik van! 

In dit artikel lees je meer over de training Presenteren als een pro. 

Sommige mensen houden ervan voor een groep te staan en te presenteren, terwijl anderen het het liefst zo snel mogelijk achter de rug hebben. Maar of je je nu als een vis in het water voelt tijdens een presentatie of het liever vermijdt, iedereen kan meer leren over de vaardigheid presenteren. In de training Presenteren als een pro leer je daarnaast ook verwante vaardigheden die niet alleen tijdens een presentatie, maar ook daarbuiten van pas zullen komen. 

Presenteren kun je leren 
Met de training ontvang je 19 digitale trainingen over samenwerken, communicatie en beïnvloeding. Je leert onder andere technieken om feedback te geven en te verwerken, de basis van marketing, snellezen, zakelijk schrijven en werken in teams. In de trainingsmodule leer je ook vaardigheden met betrekking tot sociale psychologie, zoals intrapersoonlijke fenomenen en sociale beïnvloeding van groepen. Daarnaast komen ook brainstormen en mindmapping aan de orde en leer je over projectplanning, Lean en integriteit. 

Voor alle 19 trainingen die je succesvol afrondt, ontvang je een certificaat. Je hebt 6 maanden onbeperkt toegang om alles te leren waar jij behoefte aan hebt. 

Benieuwd wat er verder allemaal aan bod komt in deze veelzijdige cursus? Bekijk het hier in de catalogus op de leerrekening.

Past dit niet helemaal bij jou, maar ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden om jouw IOB te besteden? Je vindt het opleidingsaanbod hier. Neem ook eens een kijkje op werkindewinkel, hier vind je allerhande informatie over, je raadt het al: werken in de winkel!

07 januari 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel