AVV: de democratische vakbond

Cursusdag Harvard Onderhandelen

Retail non-food

Op 22 september organiseert AVV een cursusdag Harvard onderhandelen voor leden van de ondernemingsraden in de sector Retail non-food. Je leert deze dag onderhandelen voor op het werk of thuis volgens de Harvard methode. We geven informatie over deze onderhandelingsmethode en vervolgens gaan deelnemers in groepjes oefenen. Op deze manier leren de deelnemers wat ze in een onderhandelingssituatie kunnen zeggen en hoe je dit aanpakt. Het kan van pas komen in een overlegvergadering met de bestuurder, of in een gesprek met de werkgever over verschillende rechten van medewerkers. Ben je geïnteresseerd in deze dag, maar heb je je nog niet aangemeld, stuur dan een mail naar aclaessen@avv.nu.

08 september 2022

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel