AVV: de democratische vakbond

Stem over je nieuwe cao! - Gesloten!

Tabaks- en gemakswinkels

De stemming stond open tot en met woensdag 21 juni.

Woensdag 24 mei was de eerste online-bijeenkomst voor medewerkers van tabaks-en gemakswinkels samen met vakbond AVV over de overgang van de oude cao naar de cao Retail Non-Food per 1 juli 2023. We hebben het gehad over de verschillen tussen de cao’s en hoe we de oude rechten kunnen behouden. Ook hebben we de voordelen van de nieuwe cao besproken.

Dinsdag 30 mei hebben bestuurder Valérie Rijckmans en adviseur Chantal Klei van AVV: De Democratische Vakbond, onderhandeld met NSO Retail en INretail over het invaren van de sector tabaks-en gemakswinkels in de cao Retail Non-Food. We hebben een aantal afspraken gemaakt en die staan in een onderhandelingsresultaat.

De uitkomst van de gesprekken is dat er voor de medewerkers vele verbeteringen in zitten waaronder een hoger loon. Daarnaast hebben we voor medewerkers die rechten hadden uit de oude cao af kunnen spreken dat zij deze rechten behouden. Hieronder valt bijvoorbeeld de zondagstoeslag van 100%.
Nu zijn de medewerkers aan het woord!

Bij AVV mag iedereen die onder deze afspraken valt hierover stemmen.
Klik op deze link om direct te stemmen.

Wil je lid worden van AVV, dat kan natuurlijk ook. Voor €25 per jaar ben je lid van AVV

08 juni 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel