AVV: de democratische vakbond

Uitslag en rapportage stemming

Consumentenbond

Eind 2022 werd het eerste resultaat voor een nieuwe cao door de meerderheid afgewezen. Je kunt dit resultaat hier nalezen. We hebben de cao niet getekend en zijn opnieuw in gesprek gegaan met de werkgever. Medewerkers konden bij het stemmen opmerkingen achterlaten. Deze opmerkingen hebben we meegenomen in de gesprekken met de werkgever. 

Uiteindelijk hebben we besloten om het laatste resultaat alsnog in stemming te brengen. 

Van 25 augustus tot en met 1 september 12.00 konden medewerkers van de Consumentenbond stemmen over dit onderhandelaarsresultaat. Uiteindelijk hebben 159 medewerkers een (valide) stem uitgebracht over dit resultaat.

Van de 159 stemmen heeft een meerderheid van 89 medewerkers (55,97%) voor de gemaakte afspraken gestemd en 55 medewerkers (34,59%) hebben tegen gestemd. Daarnaast hebben 15 medewerkers ‘neutraal’ gestemd (9,43%), waarbij zij zich uiteindelijk neerlegden bij de meerderheid van de stemmen.

Hiermee kunnen we de nieuwe cao aannemen.

Hier vind je de rapportage van deze stemming. We hebben in deze rapportage wederom de opmerkingen opgenomen die medewerkers achter konden laten tijdens de stemming.

Als je nog vragen of opmerkingen hebt naar aanleiding van deze stemming of het resultaat, kun je die mailen naar bestuurder René Koorn.

06 september 2023

© 2017 AVV - PrivacyDisclaimer

Verenigingenweb
Cancel